Cabinet medical online

05-11-2021

Cabinet medical online

Arene

Cei mai mulți migranți de muncă lucrează în Țările de Jos doar temporar. Și în acest timp se mută adesea dintr-un oraș în altul. Prin urmare, este adesea dificil să se înregistreze la un cabinet permanent de medicină de familie. Din 2020, există o echipă de medici de familie care se concentrează în întregime pe serviciile digitale pentru pacienți: Arene.

Arene este un cabinet de medicină de familie obișnuit, cu excepția faptului că comunicarea se face cât se poate de digital. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă vizitați medicul de familie la cabinetul acestuia. Programarea se face pe site. Această programare se face adesea prin apel video, telefonic, chat sau e-mail.

Utilizarea Arene și înregistrarea la Arene sunt acoperite de pachetul de asigurare de sănătate de bază, nu există costuri suplimentare.

Suntem foarte entuziasmați de această nouă inițiativă a cabinetului medical online și o considerăm o soluție excelentă pentru îngrijirea medicală a lucrătorilor migranți temporari din Țările de Jos. Dacă doriți mai multe informații, aruncați o privire pe site-ul web sau citiți informațiile de bază în limbile poloneză, română, olandeză sau engleză.