Audituri finalizate pozitiv

29-05-2023

Audituri finalizate pozitiv

Audit NBBU și certificare SNA, mai 2023

NBBU

În noiembrie 2022, Green Talent a devenit membru al NBBU. NBBU înseamnă Asociația Olandeză a agențiilor de ocupare a forței de muncă și a agențiilor de angajare temporară (Nederlandse Bond van Bemiddelings-en Uitzendondernemingen). Pentru personalul nostru, se aplică CAO NBBU. În CAO veți găsi toate acordurile care se aplică contractului de muncă la Green Talent. În luna mai, Green Talent a întreprins un audit de aderare pentru NBBU, care a fost finalizat cu un rezultat pozitiv. Suntem mândri să fim un membru oficial al NBBU.

Doriți să aflați mai multe despre NBBU, contractul colectiv de muncă pe care îl folosim pentru personalul nostru? Atunci puteti arunca o privire pe site-ul NBBU www.nbbu.nl. Site-ul este în olandeză, dar Contractul Colectiv de Muncă a fost tradus și în engleză, poloneză, germană și ucraineană. De asemenea, puteți descărca aplicația CAO din Google Play Store sau Apple Store. Aplicația este disponibilă și în limbile menționate.

SNA NEN-4400

Inspecția semestrială NEN-4400 a avut loc la Green Talent în mai 2023. Pe inspectia aceasta se bazează și se extinde marca de calitate SNA. SNA este un sigiliu de calitate pentru sectorul angajării temporare. Auditul verifică dacă agenția de ocupare a forței de muncă respectă legile și reglementările.

Ne bucurăm că încă o dată am finalizat inspecția cu un rezultat pozitiv.