Asistență pentru Ucraina

11-03-2022

Asistență pentru Ucraina

Susținem inițiative

Evenimentele din ultimele săptămâni din Ucraina au captat atenția noastră a tuturor. Gândurile noastre se îndreaptă către întreaga populație ucraineană și către toate celelalte victime ale acestei situații de război. În calitate de agenție de recrutare din Europa de Est, ne simțim strâns legați de ceea ce se întâmplă în prezent în Ucraina.

Green Talent are un birou de recrutare în orașul de frontieră Przemyśl. Aceasta se află la câțiva kilometri de granița cu Ucraina. Colegii noștri din Przemyśl se confruntă ei înșiși cu consecințele dureroase ale războiului din Ucraina. Mii de refugiați de război sosesc în fiecare zi la Przemyśl și călătoresc de acolo spre alte părți ale Poloniei și ale Europei. De asemenea, colegul nostru Jarek a oferit adăpost în casa sa din Przemyśl refugiaților care au avut nevoie de el. Colegul nostru Tomasz și soția sa ajută ca voluntari la unul dintre punctele de ajutor umanitar.

Din punct de vedere financiar, sprijinim biroul nostru din Przemyśl în furnizarea de asistență directă pentru refugiații care sosesc. În acest scop, am pus la dispoziție un buget, pe care îl folosim pentru a achiziționa rechizitele și produsele necesare refugiaților.

De asemenea, vedem că apar multe inițiative încântătoare în vecinătatea noastră imediată din Olanda. În calitate de (fost) angajat al nostru, aveți nevoie de ajutor în acțiune pentru locuitorii Ucrainei afectați de război? Contactează-ne. Vom fi bucuroși să luăm în considerare cum vă putem sprijini!