Vino să lucrezi cu noi... și alătură-te Aventurii Green Talent!

09-06-2023

Vino să lucrezi cu noi... și alătură-te Aventurii Green Talent!

Poti citi mai multe despre aceste evenimente unice aici

La Green Talent, credem că echilibrul dintre viața profesională și cea privată este esențial. De aceea organizăm regulat Aventura cu Green Talent. Acestea sunt activități recreative interesante la care pot participa angajații noștri. Gratuit desigur!

Imbarcați-vă cu noi în aventuri de neuitat, creeati prietenii și amintiri de durată. De la provocări incitante la excursii pe îndelete, varietatea noastră de activități va satisface toate interesele: alăturați-vă Green Talent Adventure!

Retrospectivă

Aventură cu Green Talent | Efteling!

La Green Talent, înțelegem că angajații mulțumiți contribuie la dezvoltarea organizației! Prin urmare, dorim să mulțumim echipei noastre pentru munca depusă. 💪

Sâmbătă, 22 iulie, ne-am îmbarcat într-o aventură de neuitat la Efteling cu un grup uimitor de 30 de angajați! 🎡

Împreună ne-am bucurat de curse pline de adrenalina in diferite roller coastere, basme încântătoare și, desigur, sandvișuri delicioase cu kebab pentru a ne menține nivelul de energie ridicat. 😋

La urma urmei, ce modalitate mai bună de a ne arăta recunoștința decât asigurând o zi plină de distracție și zâmbete? 😄

Multe mulțumiri tuturor angajaților noștri extraordinari pentru dăruire și angajament. Sunteți inima care bate a companiei noastre și suntem extrem de mândri de fiecare dintre voi! 💚

Aventură cu Green Talent | Joc cu laser!

Sâmbătă, 6 mai, am petrecut o zi fantastică la Tilburg alături de un grup de 21 de colegi, în cadrul Green Talent Adventure! Am jucat  laser tag, fotbal bungee și bowling toată ziua și ne-am distrat de minune. A fost o oportunitate grozavă de a ne cunoaște mai bine și de a ne bucura de compania celuilalt. Am încheiat ziua cu băuturi și gustări.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au venit și au contribuit la succesul zilei! Ai făcut din această zi o experiență de neuitat și ne bucurăm că am putut să o împărtășim cu tine. Așteptăm deja cu nerăbdare să organizăm următorul eveniment și sperăm că veți fi și voi acolo.

Aventură cu Green Talent | Cățărare în Klimbos

Am organizat o a doua activitate de agrement pentru angajații noștri sâmbătă, 24 septembrie 2022: Aventură cu Green Talent!

Împreună cu un grup de angajați, am urcat la înălțimi extreme în parcul de frânghii Bergen op Zoom. Am parcurs diferite trasee, fiecare cu un nivel diferit. Deși vremea a fost cam gri, nu am observat deloc: atmosfera a fost minunată! Între trasee am mâncat sandvișuri delicioase, proaspete, livrate direct de la brutărie. Toate acestea au fost gratuite pentru participanți. Sperăm ca toată lumea să aibă amintiri plăcute din această fantastică experiență Green Talent!

Aventură cu Green Talent | E-chopper tour!

Sâmbătă, 23 iulie 2022, am organizat prima activitate de recreere pentru angajații noștri în cadrul Aventură cu Green Talent!

Am dus un grup de angajați într-o frumoasă excursie în jurul insulei Tholen în magazinul electronic. Am făcut un tur pe o potecă de-a lungul mării. A fost o vreme însorită care ne-a oferit o priveliște frumoasă. Ne-am bucurat de o scurtă pauză de cafea și am încheiat ziua cu un prânz împreună. Totul a fost gratuit pentru participanți. Sperăm că primul grup participant își va aminti de o experiență fantastică Green Talent!